۰۲ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۴
تمام آن چيزي كه مي‌خواهيد درباره كاپيتان استقلال بدانيد

آهاي فرهاد مجيدي...

اين روزها بين ستاره‌هاي كهكشاني استقلال، يك بازيكن بيشتر از بقيه قوت قلب هواداران آبي‌هاست و او هم كسي نيست جز فرهاد مجيدي...
کد خبر : ۲۹۷۸۲
اين روزها بين ستاره‌هاي كهكشاني استقلال، يك بازيكن بيشتر از بقيه قوت قلب هواداران آبي‌هاست و او هم كسي نيست جز فرهاد مجيدي؛ مهاجمي كه با ۳۵ سال سن همچنان سرحال و آماده نشان مي‌دهد و با گل‌هايي كه براي استقلال وارد دروازه حريفان مي‌كند، سكوهاي آبي را بارها از جا كنده و نشان داده كه تمام‌شدني نيست. مجيدي در ليگ يازدهم هم مانند فصل پيش ستاره استقلال است. او در چهار هفته‌اي كه از شروع فصل جديد گذشته با زدن سه گل بهترين گلزن استقلال بوده ‌ است. آمادگي بالاي كاپيتان استقلال چشم كارلوس كرش را هم گرفته تا سرمربي پرتغالي با فاكتور گرفتن از سن فرهاد، در انديشه دعوت از مجيدي به تيم ملي باشد، فرهاد هم با وجود خداحافظي از تيم ملي براي پوشيدن دوباره پيراهن ايران چراغ سبز نشان داده، هرچند او با پيراهن تيم ملي نتوانسته موفقيت‌هاي باشگاهي را تكرار كند، اما اين بار هواداران استقلال اميدوارند كاپيتانشان زير نظر كرش در تيم ملي هم همان مهاجم گلزن استقلال باشد و بتواند افتخارات باشگاهي‌اش را در عرصه ملي هم تكرار كند. اين حكايت هفته‌هاي اخير جوان تركه‌اي است كه فوتبالش را از جوانان كشاورز شروع كرد و حالا تبديل به ستاره استقلال شده؛ مهاجمي كه استقلالي‌ها بدون او انگار چيزي كم دارند و هميشه حضور او در تركيب آبي‌ها به هواداران اين اطمينان خاطر را مي‌دهد كه نگران گلزني نباشند و هر وقت بازي گره خورد مي‌توانند اميدوار باشند كه مجيدي به راحتي مي‌تواند آن را باز كند تا استقلال برنده از زمين بازي بيرون بيايد. او اين هفته‌ها ستاره تيمي است كه مي‌گويند با هجوم ستاره‌ها تبديل به يك تيم كهكشاني شده، اما با اين وجود باز هم اين فرهاد مجيدي است كه قوت قلب سكوهاي آبي است و موتور گلزني‌اش انگار هيچ وقت نمي‌خواهد خاموش شود. 

استارت از جوانان كشاورز
اوايل دهه ۷۰ كشاورز تهران يكي از قطب‌هاي بازيكن‌سازي در فوتبال ايران بود؛ تيمي كه ستاره‌هاي زيادي را به فوتبال ايران معرفي كرد و خيلي از بازيكنان مطرح از اين تيم چهره شدند، البته باشگاه كشاورز زياد نتوانست در اين فوتبال دوام بياورد و پس از چند سال تيمداري مسئولان آن تصميم گرفتند قيد فوتبال را بزنند. در روزهاي اوج اين باشگاه ‌ سيدمهدي ابطحي و سيروس قايقران ستاره‌هاي اين تيم بودند و با لباس زردرنگ كشاورز جولان مي‌دادند، اين باشگاه از تيم‌هاي پايه هم غافل نبود و در رده‌هاي مختلف تيمداري مي‌كرد. يكي از آن تيم‌ها جوانان كشاورز بود كه اوايل دهه ۷۰ مهاجم تركه‌اي و لاغراندامي در اين تيم بازي مي‌كرد كه سال‌ها بعد يكي از ستاره‌هاي فوتبال ايران شد. فرهاد مجيدي فوتبالش را از جوانان كشاورز شروع كرد و با درخشش در اين تيم بود كه راهي جوانان بهمن شد. بهمن هم آن سال‌ها يكي از تيم‌هاي خصوصي فوتبال ايران بود كه توانسته بود در كنار تيم‌هاي مطرح مانند استقلال و پرسپوليس و پاس براي خودش اعتباري به هم بزند و يكي از تيم‌هاي ترسناك آن سال‌ها لقب بگيرد. مجيدي جوان در جوانان بهمن فرصت بهتري براي درخشش پيدا كرد. امكانات بهمن نسبت به كشاورز بيشتر بود و فرهاد با پشت سر گذاشتن تمرينات سنگين و فشرده راه ستاره شدن را پي گرفت. مجيدي در ادامه براي مسابقات راهي صنايع پارچين شد تا براي اين تيم توپ بزند. بازي‌هاي درخشان مجيدي جوان در صنايع پارچين باعث شد تا او چشم مربيان اميد بهمن را بگيرد و فرهاد يك رده بالاتر بيايد. مجيدي آنقدر در اميد بهمن خوب بازي كرد تا در نهايت سال ۷۴ به تيم بزرگسالان بهمن راه يافت و براي اولين بار در تيمي كه آن روزها سري بين سرها بلند كرده بود، فرصت بازي پيدا كرد. مجيدي دو سال با پيراهن بهمن به ميدان رفت. هرچند در اين دو سال او تنها ۱۹ بار براي بهمن بازي كرد، اما آمار گلزني او در اين بازي‌هاي اندك آنقدر خوب بود كه نويد ظهور يك مهاجم گلزن در فوتبال ايران را بدهد. او در ۱۹ بازي با زدن ۱۰ گل نشان داد حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد.
رؤيايي كه محقق شد
پوشيدن پيراهن استقلال نقطه عطف زندگي ورزشي فرهاد مجيدي بود. به هر حال استقلال يكي از دو تيم پرطرفدار ايران بود، بازي كردن در اين تيم و پرسپوليس آرزوي خيلي از فوتباليست‌هاي جواني بود كه سوداي ستاره شدن در سر داشتند. مجيدي جوان هم كه با درخشش در بهمن نامش را سر زبان‌ها انداخته بود، اين فرصت را از دست نداد و بدون درنگ به پيشنهاد استقلال پاسخ مثبت داد و سال ۷۶ با عقد قراردادي به استقلال پيوست. بازي در يك تيم پرطرفدار مانند استقلال براي مجيدي جوان ابتدا اگرچه سخت بود، اما مهاجم تركه‌اي آبي‌ها خيلي زود توانست با گل‌هايش خودش را در دل هواداران استقلال جا كند و تبديل به يكي از محبوب‌ترين بازيكنان آبي‌پوش شود. شادي‌هاي پس از گلش هم منحصر به فرد بود. مجيدي جوان هر وقت گل مي‌زد يك دستش را روي سينه‌اش مي‌گذاشت و دست ديگرش را باز مي‌كرد و به سمت تماشاگران مي‌رفت. محبوبيت مجيدي هر روز بيشتر مي‌شد و با گلزني‌هايش تبديل به ستاره استقلالي‌ها شده بود. او پس از سه سال بازي براي استقلال سال ۷۹ راهي راپيدوين اتريش و در ادامه تيم‌هاي اماراتي شد تا تجربه‌هاي جديدي را مزمزه كند.
تجربه ناموفق در راپيدوين
سال ۷۹ بود كه علي‌ فتح‌الله‌زاده با ترانسفر بازيكنان استقلال به تيم‌هاي اروپايي به دنبال اين بود كه مقابل رقيبش امير عابديني، مديرعامل پرسپوليس كم نياورد. ابتدا مهدي پاشازاده، داريوش يزداني و علي موسوي بودند كه به واسطه رابطه خوب فتح‌الله‌زاده با كالموند، رئيس لوركوزن راهي اين باشگاه آلماني شدند. فرهاد مجيدي هم يكي از بازيكناني بود كه به واسطه درخشش در ليگ ايران، بازي‌هايش چشم اروپايي‌ها را گرفت و مسئولان راپيدوين براي قرارداد با مهاجم استقلال پا پيش گذاشتند. مجيدي پس از توافق باشگاه استقلال با مديران تيم اتريش سال ۷۹ راهي وين شد تا براي راپيدوين بازي كند. ترانسفر مجيدي هم مانند ساير استقلالي‌هايي كه راهي فوتبال اروپا شدند همراه با موفقيت نبود و لژيونرهاي آبي‌پوش برخلاف لژيونرهاي پرسپوليس كارنامه درخشاني از خودشان در فوتبال اروپا ثبت نكردند. مصدوميت‌هاي سنگين و نيمكت‌نشيني در بيشتر بازي‌هاي راپيدوين سوغات مجيدي از فوتبال اروپا بود تا ستاره آبي‌ها پس از يك سال بازي در راپيدوين قيد بازي اروپا را بزند و راهي ليگ امارات شود.
ستاره ليگ امارات
برخلال ليگ اتريش، ليگ امارات براي مجيدي با خاطرات خوش همراه بود و مهاجم استقلال در شش سال حضورش در امارات موفقيت‌هاي زيادي را به دست آورد. مجيدي پس از تجربه ناموفق در اتريش ابتدا به الوصل امارات پيوست. فرهاد از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۶ براي الوصل به ميدان رفت و با زدن بيش از ۱۰۰ گل براي اين تيم اماراتي يكي از ستاره‌هاي تاريخ باشگاه الوصل لقب گرفت و عنوان بهترين گلزن خارجي ليگ امارات را كسب كرد.
عملكرد مجيدي در الوصل فوق‌العاده بود و هواداران اين تيم اماراتي مانند بت مهاجم ايراني‌شان را مي‌پرستيدند. الاهلي و النصر ديگر تيم‌هاي اماراتي بودند كه مجيدي در اين كشور براي آنها بازي كرد، هرچند او در اين دو تيم موفقيت‌‌هاي الوصل را نتوانست تكرار كند. سال ۸۶ بود كه مجيدي پس از هفت سال بازي در خارج از كشور به فوتبال ايران برگشت.
بازگشت به استقلال
مجيدي روزي كه استقلال را ترك كرد و با بستن چمدان‌هايش براي بازي در اتريش به اين كشور رفت، به هواداران استقلال قول داد كه دوباره برگردد. جدايي مجيدي از استقلال هفت سال طول كشيد و فرهاد سال ۸۶ و در حالي كه ديگر به يك مهاجم پخته و بين‌المللي تبديل شده بود، دوباره به استقلال برگشت. بازگشت مجيدي به استقلال همزمان شد با نشستن دوباره ناصر حجازي پس از سال‌ها روي نيمكت استقلال، البته پوشيدن دوباره پيراهن استقلال چندان هم براي او بي‌دردسر نبود. وقتي پيش از شروع ليگ هفتم زمزمه بازگشت مجيدي به فوتبال ايران به راه افتاد، علاوه بر استقلالي‌ها، پرسپوليسي‌ها هم با يك پيشنهاد وسوسه‌كننده خواهان اين بازيكن شدند. علي پروين آن روزها سرمربي پرسپوليس بود و در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه تنها بازيكني كه حق پوشيدن پيراهن شماره ۷ را كه روزگاري خودش مي‌پوشيد، دارد، فرهاد مجيدي است. مجيدي آن روزها حتي براي مذاكره با پرسپوليسي‌ها به اين باشگاه هم رفت كه باعث شد ناصر حجازي از حركت مجيدي عصباني شود و در مصاحبه‌اي اعلام كند كه «اگر مجيدي طلا هم باشد، او را ديگر نمي‌خواهم» اما ترفندهاي فتح‌الله‌زاده، مديرعامل وقت استقلال كه آن سال‌ها نشان داده بود چطور مي‌تواند بازيكنان مورد نظرش را از دهان پرسپوليسي‌ها بيرون بكشد، اين بار هم جواب داد تا مجيدي هم مانند خيلي از بازيكنان ديگري كه تا مرز امضاي قرارداد با پرسپوليس رفته بودند، تغيير مسير دهد و دوباره پيراهن شماره ۷ استقلال را بپوشد. او پس از بازگشت به استقلال گفت كه «نرفتن به پرسپوليس و ماندن در استقلال بهترين تصميم زندگي ورزشي‌اش بوده است.»
اما برگشتن مجيدي به استقلال در ابتدا چندان برايش خوش‌يمن نبود. استقلال در ليگ هفتم روزهاي بحراني را سپري مي‌كرد. استقلال ليگ را با حجازي شروع كرد با فيروز كريمي ادامه داد و با امير قلعه‌نويي به پايان رساند تا آبي‌ها در اين فصل ركورددار تغيير مربي باشند. همين روند كجدار و مريز استقلال به مجيدي تازه برگشته هم سرايت كرد و او نتوانست در اولين فصل بازگشت دوباره به استقلال خاطرات روزهاي خوش را براي هواداران آبي‌ها تكرار كند. ليگ هشتم هم براي مجيدي با خاطره خوبي همراه نبود. هرچند استقلال قهرمان شد، اما رابطه نه چندان خوب مجيدي با قلعه‌نويي باعث شد تا به او كمتر بازي برسد و موتور گلزني او در اكثر بازي‌ها خاموش باشد.
در ليگ نهم با رفتن امير و نشستن صمد مرفاوي روي نيمكت استقلال روزهاي خوب فرهاد مجيدي شروع شد. در حالي كه كمتر كسي پيش‌بيني مي‌كرد او در ۳۲ سالگي مبدل به همان گلزن تمام‌عيار دوره اول حضورش در استقلال شود. بازي‌هاي فوق‌العاده مجيدي و گل‌هايي كه او وارد دروازه حريفان مي‌كرد، فرهاد را دوباره به ستاره سكوهاي آبي تبديل كرد. بازي‌هاي فوق‌العاده مجيدي براي استقلال در ليگ دهم هم ادامه پيدا كرد و كاپيتان استقلال در هر بازي بوي گل مي‌داد و چشم تماشاگران براي گلزني به ساق‌هاي مجيدي بود كه انگار دوباره متولد شده است. پس از پايان ليگ دهم با وجود شايعات فراوان كه درباره جدايي مجيدي از استقلال و بازگشت او به امارات با پيشنهاد خيره‌كننده عجمان شنيده مي‌شد، كاپيتان استقلال با مخالفت فتح‌الله‌زاده در استقلال ماندگار شد و در چهار هفته‌اي كه از ليگ يازدهم گذشته با زدن سه گل ستاره تيم پرويز مظلومي است و نشان داده كه همچنان از گل‌زدن خسته نمي‌شود.
ناكامي در عرصه ملي
برخلاف روزهاي درخشان فرهاد مجيدي در عرصه باشگاهي، او در تيم ملي نتوانسته اين موفقيت‌ها را تكرار كند و روزهاي پرفراز و نشيبي را با پيراهن ايران تجربه كرده است. او در ۱۴ سال گذشته ۴۵ بازي ملي انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده است، نكته جالب اينكه مجيدي تاكنون در هيچ رقابت مهمي مثل جام جهاني، جام ملت‌ها و حتي بازي‌هاي آسيايي حضور نداشته است. محمد مايلي‌كهن اولين مربي‌اي بود كه مجيدي را به تيم ملي دعوت كرد. سال ۷۵ و پس از بازي‌هاي درخشان مجيدي براي بهمن، حاجي مايلي كه دست به جوانگرايي در تركيب تيم ملي زده بود، مجيدي ۲۱ ساله را به اردو دعوت كرد. او اولين بازي ملي را برابر كويت انجام داد. مجيدي با توجه به حضور خداداد و دايي كمتر فرصت بازي پيدا كرد و در مقدماتي جام جهاني ۹۸ فرانسه تنها در دو بازي مقابل عربستان و استراليا براي دقايقي به ميدان رفت و البته افتخار صعود به جام جهاني را در كارنامه‌اش ثبت كرد. در ادامه مجيدي تا سال ۸۶ همواره يكي از بازيكناني بود كه به تيم ملي دعوت شد اما خبري از درخشش مهاجم استقلال در بازي‌هاي ملي نبود. تنها زمان نشستن دايي روي نيمكت تيم ملي بود كه مجيدي به تيم ملي دعوت نشد. با وجود شايعات مختلف درباره اختلاف سرمربي تيم ملي و مجيدي، ناآمادگي فرهاد در آن روزها كفه ترازو را به سمت دايي سنگين‌تر مي‌كرد. سال ۸۸ بود كه پس از درخشش مجيدي در استقلال، قطبي زير فشار رسانه‌ها او را به تيم ملي دعوت كرد و فرهاد مقابل ايسلند و اردن پس از دو سال دوباره پيراهن تيم ملي را پوشيد. او همان روزها در مصاحبه‌اي وعده داد كه در جام ملت‌هاي ۲۰۱۱ قطر به عنوان كاپيتان ايران جام قهرماني را بالاي سر خواهد برد.
خداحافظي فرهاد مجيدي از تيم ملي در شهريور ۸۹ شوك بزرگي براي هواداران استقلال بود. قطبي پس از ۹ ماه مجيدي را در ليست تيم ملي قرار داده بود اما كاپيتان استقلال كه در روزهاي اوجش بود در پايان بازي رفت استقلال – سايپا در ليگ دهم در سالن كنفرانس مطبوعاتي به طور رسمي از تيم ملي خداحافظي كرد. گفته مي‌شود اختلاف او با عليرضا منصوريان دستيار افشين قطبي نقش زيادي در تصميم خداحافظي مجيدي داشته است. پس از رفتن قطبي و آمدن كرش، فرهاد مجيدي با وجود خداحافظي از تيم ملي گفته است در صورت دعوت كرش به تيم ملي بازمي‌گردد. به نظر مي‌رسد با توجه به ادامه درخشش فرهاد، قرار گرفتن نام مجيدي در ليست سرمربي پرتغالي دور از ذهن نيست.
مرد ۳ گله دربي
فرهاد مجيدي با زدن سه گل در دربي‌‌هاي سرخابي يكي از بهترين گلزنان استقلال در بازي با رقيب سنتي آبي‌ها‌ست. جالب است بدانيد مجيدي اين سه گل را در سه‌دربي پشت سرهم وارد دروازه پرسپوليس كرده است. گل مجيدي در دربي ۶۹ كه ۲۳ مهر سال گذشته برگزار شد هنوز كه هنوز است جلوي چشم هواداران استقلال است؛ گلي كه باعث برتري يك بر صفر آبي‌ها شد. در اين بازي مجيدي در دقيقه ۱ + ۹۰ با جاگذاشتن شيث رضايي براي استقلال گل زد تا نيمه آبي ورزشگاه منفجر شود. در دربي ۶۷ كه ۱۱ مهر ۸۸ انجام شد، مجيدي اولين گلش را در تاريخ بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس وارد دروازه قرمز‌ها كرد، البته اين گل مانند دربي ۶۹ باعث برتري استقلال نشد و بازي يك – يك مساوي شد. مجيدي در دربي ۶۸ براي استقلال گل زد اما پرسپوليسي‌ها، گل مجيدي را با دو گل هادي نوروزي و كريم باقري پاسخ دادند تا در نهايت اين دربي كه ۱۴ بهمن ۸۸ برگزار شد را پرسپوليس ۲ بر يك ببرد.
بهترين گلزن ايران در آسيا
فرهاد مجيدي بهترين گلزن ايران در رقابت‌ باشگاهي آسيايي است. او اسفند ۸۸ بود كه با زدن دو گل برابر الاهلي عربستان ركورد فرشاد پيوس ۱۱ گله را شكست و با ۱۳ گل درصدر بهترين گلزنان ايراني در آسيا قرار گرفت، البته مجيدي در ادامه هفت بار ديگر هم براي استقلال در ليگ قهرمانان گل زد تا امروز با ۲۰ گل زده جايگاهش را در صدر جدول محكم‌تر كند تا دست‌نيافتني‌تر شود. از اين ۲۰ گل، مجيدي ۱۹۹۹ گل را براي استقلال و يك گل را براي العين در رقابت‌هاي آسيايي به ثمر رسانده است.
سومين گلزن تاريخ باشگاه استقلال
كاپيتان استقلال همچنين يكي از برترين گلزنان تاريخ باشگاه استقلال هم به حساب مي‌آيد. مجيدي كه هشتمين فصل حضورش را در استقلال پشت سر مي‌گذارد با ۷۶ گل سومين گلزن برتر تاريخ استقلال است. مجيدي در ۲۰۹ بازي اين تعداد گل را به ثمر رسانده است.
مجيدي ۵۲ گل در ليگ، ۱۹ گل در رقابت‌هاي آسيايي و پنج گل در جام حذفي براي استقلال وارد دروازه حريفان كرده است. او براي شكست ركورد بهترين گلزن تاريخ استقلال، علي جباري ۱۴ گل لازم دارد كه با توجه به آمادگي فوق‌العاده وي، رسيدن به اين ركورد دور از دسترس نيست.
قهرماني با العين در ليگ قهرمانان
تا امروز هيچ تيم ايراني نتوانسته قهرمان ليگ قهرمانان آسيا شود اما با اين وجود فرهاد مجيدي تنها بازيكن ايراني است كه با العين امارات جام قهرماني اين رقابت‌ها را بالاي سربرده و اين افتخار را در كارنامه‌اش ثبت كرده است. سال ۲۰۰۳ بود كه با توجه به درخشش مجيدي در الوصل،مسئولان العين امارات كه در جمع چهار تيم پاياني ليگ قهرمانان قرار گرفته بودند، براي دو بازي پاياني‌شان از فرهاد مجيدي به عنوان يار كمكي استفاده كردند.
مجيدي در بازي نيمه‌نهايي مقابل داليان چين ستاره العين بود و باگلي كه به ثمر رساند، شاگردان متسو به فينال ليگ قهرمانان آسيا رسيدند. در بازي فينال ليگ قهرمانان مجيدي به دليل مصدوميت دقايق كوتاهي بازي كرد و در نهايت العين با شكست حريفش فاتح ليگ قهرمانان آسيا شد تا فرهاد مجيدي به عنوان اولين بازيكن ايراني به اين افتخار دست پيدا كند، البته مجيدي نايب قهرماني با استقلال در جام باشگاه‌هاي آسيا در سال ۹۹ ۱۹را هم در كارنامه‌اش دارد.
رابطه كارد و پنيري فرهاد و امير
فرهاد مجيدي غير از ناصر حجازي و پرويز مظلومي با ديگر مربيان استقلال چندان رابطه خوبي نداشته است، البته مشكل مجيدي با فيروز كريمي و صمد مرفاوي فقط بر سر تعويض كردن كاپيتان استقلال بود و او هنگامي كه تابلوي تعويض را كه شماره ۷ را نشان مي‌داد مي‌ديد، با اخم‌هايي در هم، اعتراضش را به اين دو مربي كه هر كدام در مقطعي سرمربي استقلال بودند مي‌رساند ولي در بقيه موارد مشكل خاصي بين فرهاد و اين مربيان به وجود نيامد. امير قلعه‌نويي شايد تنها مربي‌اي باشد كه فرهاد مجيدي اصلاً رابطه‌ خوبي با او نداشت. استقلال در حالي قهرمان ليگ هشتم شد كه نيمكت‌نشيني مجيدي و به ميدان رفتن او به عنوان يار تعويضي در جريان بازي‌هاي ليگ باعث شد تا رابطه مهاجم استقلال و سرمربي شكرآب شود. در زمان حضور قلعه‌نويي در تيم ملي هم هر چند فرهاد همواره جزو دعوت‌شدگان به تيم ملي بود اما دقايق كمي فرصت بازي به او داده شد، همين مسائل موجب شد تا رابطه قلعه‌نويي و مجيدي دوستانه نباشد، طوري كه پيش از شروع ليگ يازدهم وقتي شنيده‌هايي درباره بازگشت قلعه‌نويي به استقلال سرزبان‌ها افتاد، مجيدي تهديد به جدايي از استقلال كرد و به باشگاه اولتيماتوم داد كه اگر قلعه‌نويي بيايد او براي يك لحظه هم در استقلال نمي‌ماند.
اختيارات فرابازيكني كاپيتان
مي‌گويند كاپيتان استقلال همواره با مديريت تيم چه زماني كه واعظ مديرعامل بود و چه امروز كه فتح‌الله‌زاده جاي او را گرفته رابطه نزديكي دارد و نظر او در تصميمات باشگاه تأثير است، البته تأثيرگذاري بالاي مجيدي روي مديران باشگاه در مواقعي باعث رويارويي او و چند بازيكن استقلال هم شد كه معتقد بودند مجيدي باعث جدايي آنها از استقلال شده. پيروز قرباني و ميثم منيعي نمونه‌اي از اين بازيكنان هستند كه پس از قرار گرفتن در ليست خروجي استقلال در مصاحبه‌هاي جنجالي عليه مجيدي افشاگري كردند، به خصوص در سه فصل گذشته از كنار نفوذ بالاي كاپيتان استقلال نمي‌توان گذشت و آن را ناديده گرفت؛ امري كه با توجه به بازي‌هاي فوق‌العاده مجيدي در سه فصل اخير براي استقلال و گل‌هاي حساس او شايد طبيعي به نظر برسد و نشان مي‌دهد مديران استقلال براي راضي‌ نگه داشتن ستاره‌شان حاضرند امتيازهاي ويژه‌اي به او بدهند و كاپيتان استقلال را در تصميم‌هاي كلان باشگاه هم سهيم كنند.
مظنون هميشگي
تداوم بازي‌هاي خوب فرهاد مجيدي براي استقلال آن هم در سن ۳۵ سالگي موجب شده تا در دو فصل گذشته نگاه‌هاي زيادي روي او متمركز شود، از جمله مأموران ستاد دوپينگ فدراسيون كه با توجه به درخشش فرهاد با اين سن و سال بالا از او بارها تست دوپينگ گرفته‌اند تا مطمئن شوند اين بازي‌هاي خوب او ربطي به استفاده از مواد نيروزا ندارد، نكته جالب اينكه در پنج باري كه از بازيكنان استقلال در ليگ گذشته تست دوپينگ گرفته شد در چهار مرتبه آن نام فرهاد مجيدي هم بود و او تست داد. هر چند همه تست‌ها منفي گزارش شد اما مشكوك بودن بيش از حد مأموران دوپينگ به فرهاد عصبانيت او را به دنبال داشت، البته فتح‌الله‌زاده هم به مجيدي حق داد كه ناراحت باشد؛ «فرهاد حق دارد ناراحت شود. سال گذشته بيشتر از پنج بار از اين بازيكن تست دوپينگ گرفته‌اند. او مثل قالي كرمان مي‌ماند. به او گفتم وقتي اين طور مي‌دوي همه را به شك مي‌اندازي، البته اگر مي‌خواهند صد هزار بار ديگر هم از فرهاد تست بگيرند. مجيدي سالم زندگي مي‌كند و متأسفانه عده‌اي به وي حسادت مي‌كنند.»
سعيد احمديان
 

آخرین اخبار ، تحلیل ها و تصاویر ورزشی را هر روز می توانید در صفحه ورزش صراط نیوز مطالعه کنید .

نظرات بینندگان
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۹ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۰
۵
۰
ما ازقبیل فرهاد مجیدی باز هم داشتیم در خارج مثل روماریو - فاندر سار - ماتئوس - زوبی زارتا و ... و در ایران هم علی پروین و دایی و بختیاری زاده و... این بازیکنان با تجربه و آماده میتونن عصای دست هر مربی باشن و به تنهایی میتونن جریان بازی را در شرایط خاص عوض کنن. امیدوارم آقای کروش قدر این ستاره ها رو بدونه ( مجیدی و کریمی) و راحت از دستشون نده. به شرط این که در پستهای خودشون هم از اونا بازی بگیره. کریمی باید هافبک وسط باشه و مجیدی هم مطمئنا نوک حمله.
foman
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰
۲۴
۰
خداوند اسقلال را برای برد افریده است بیاد فرهاد مجیدی